(Android/iOS) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games peniaze na generátor cheatov
Feb 28, 2022 15:04:58 GMT
Post by lingsesmindristreg on Feb 28, 2022 15:04:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ peniaze na generátor cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Tak dobré
Je to v poriadku. Podľa mojich skúseností nie je problém.
Veľmi jednoduché hranie, zábavný a srdečný príbeh, hoci mi Renata veľmi pripomína vašu typickú telenovelu, zlú sestru. Na inováciu a zábavu nie sú potrebné skutočné peniaze, pokiaľ radi pozeráte reklamy. Predstavuje nám miestne indonézske kuchyne, najmä tie, ktoré bežne konzumuje stredná nižšia ekonomická trieda, a pripomína mi to moje rodné mesto. Ale prajem si, aby sme sa zoznámili s jedlami, ktoré varíme, a prečo sú pre nás Indonézanov výnimočné.
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games እንቅስቃሴ ያለባቸው ckwu
ísť Asiannnsss
asik juga main waktu mau tidur, langsung laper dan jadinya makan malem
toto je môj prvý krát, takže najprv dám 4
Bagus. Setiap main ini selalu jadi pengen ke warung terdekat 🤤 Btw, lvl.12 di martabak manis susah banget deh. Imposible kalo ngga pake diamant
Krásny príbeh, zábavná hrateľnosť, nádych kultúry! Celkovo skvelá hra! Milovať to!!
Kasian siskanya...ditendang² terus setiap selesai Chapter...🤣... Ampe kelar² kayaknya Siska cuma jadi pekerja doang, dah...🤣
pekná hra !!
Je to určite naozaj dobrá hra! Príbeh je tiež veľmi zaujímavý! Určite odporúčame!
Nemôžem ani hrať túto hru. zaseknutý pri hlavnom prihlásení. hra nič neukázala. prosím opravte to. Chcem si zahrať túto hru po tom, čo som ju videl na YouTube, ale po nainštalovaní ju nemôžem hrať. tak smutné.
bagus banget
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Trò chơi điện tử vpq
Dobre, páči sa mi to tak zábavné pokračuj v práci
Zábavná hra, ale nie celkom si vychutnajte príbeh, vždy ho preskočte, pretože je to hlavne dráma, ktorú pokazila Renata, aj keď ilustrácia je celkom pekná
Zatiaľ ma to veľmi baví. Je to jednoduché, ale s roztomilým príbehom a hrateľnosťou/grafikou sú naozaj pekné. Nie je potrebné míňať žiadne skutočné peniaze. Existujú reklamy, ale iba medzi približne 3 úrovňami a iba 5 sekúnd z nich môžete odísť. Pokiaľ ide o hru zadarmo, som s ňou 100% v poriadku.
Je to krásna hra👍👍
Myslím, že by ste mali opraviť skóre časti 12/13 Zabudol som, že skóre bolo hmmm
Najlepšia VIP hra
seru dan bikin laperrr!!
dobré pre každého
dobre
Moja sestra má túto hru rada
cerita yg keren a úžasná aplikácia!
STO
hra ini gak bikin stress, makana tinggal di tap, gak perlu diseret-seret ke customer. Saya main ya but fun, butan but belajar ngelola kedai beneran, dan in the game asik bgt. Príbeh-nya bagus, grafický-nya bagus. Výborne, ale tim. Tak áno...
pekná hra
Nie som si na 100 % istý, či je to táto hra, ale keď som mal otvorenú inú (určite bezpečnú, overenú) aplikáciu (dokonca nie túto hru), objavilo sa vyskakovacie okno s textom (v indonézštine) „nemožno dokončiť nákup v aplikácii ". Vzhľadom na to, že toto je jediná indonézska aplikácia, ktorú som mal nainštalovanú, myslím, že je to toto. Pôsobí šibalsky. Okamžite odinštalovaný.
Najlepšia hra vôbec
skvelá hra, ktorá sa kedy hrala
Odinštalujem hru, keďže príbeh Sisky je taký depresívny.
Milujem túto hru!! Som rád, že to má príbeh
Veľmi pekné. Používateľské rozhranie je určitým štandardom pre hry na varenie, ale je to najlepšie nastavenie pre hry, ako je táto. Vývojári sú dosť dobrí na to, aby dali príbeh. Každá postava má svoj vlastný príbeh. To je úžasné, aj keď je príbeh na úrovni sinetrónu, ale nemôžem sa veľmi sťažovať, keďže sám nie som fanúšikom sinetrónu. Ale príbeh je dobrý, rlly. Ich angličtina je veľmi dobrá, žiadne gramatické problémy. Zatiaľ sú úrovne ľahké, ale verím, že to bude ešte ťažšie (stále som v indomi chap).
De se ahoj
pekná táto hra Veľmi sa mi páči táto hra
Bus Simulator : Ultimate Simulation kdul
Úžasné
Skvelá hra
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arcade gufb
Zatiaľ bagus gamenya. Grafika je v poriadku, je to potrebné. Bisa not responded pas lagi main, ini karna gamenya atau hp saya, kurang tau. Udah 2 kali nereaguje, jadi ku odinštalovať haha.
pekná hra, veľmi sa mi páči
Táto hra ma naozaj baví!
dobrá hra.obdobie!!!
Skvelá hra, ale hra bola taká jednoduchá, že ma vôbec nevyzývala
úžasné
aká naozaj zábavná a veľmi roztomilá hra
Bavte sa a dobre sa hrá
Rate go app
Konečne nová kapitola!!!
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Аркади mgx
Prečo sezóna 2 nie je pre mňa otvorená. Dokončím sezónu 1. Ale neotvorí sa v 2. Prečo je to tak??