Post by lingsesmindristreg on Feb 28, 2022 15:17:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Triumph of Kage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Triumph of Kage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žetone za odklepanje ▞▞▞
▞▞▞ Triumph of Kage 2022 version ▞▞▞
zelo dobro narejeno z vsemi liki in opremo samo gring, da prikličeš zlato
to je tako dobra igra
Po namestitvi se igra zateče za nalaganje....
Triumph of Kage როლური თამაშები lhw
precej dobro
Odlična igra. enostavno igrati z zakonitimi naruto vibracijami
Čudovito. Upam na sodelovanje v prihodnosti. Odlična igra
Tega še nisem igral, vendar pregledujem težavo z oglasom. Prvič, eden od oglasov dobesedno ukrade igranje druge igre, niti v mobilni napravi, Jump Force. Resnično mi je všeč jump force, ampak stvar je v tem, da sovražim, da razvijalci menijo, da lahko uporabljajo vsebino bandaija kot njihovo. Drugič, koliko teh vrst iger obstaja? Prevzemajo industrijo mobilnih iger in to mi ni všeč. To igro bi bilo treba odstraniti iz trgovine Play iz več razlogov, v katere sploh ne morem priti
Za osebo, ki obožuje naruto, je to najboljše, brez pomanjkljivosti, ampak samo od mene, fantje, ste najboljši, toda ena stvar, ki bi jo morali dodati, je trgovanje z ninjami, ko lahko menjate svoje ninje
ja, nadaljujte z odstranjevanjem moje ocene, veste, kaj je storil yall
Užival sem v igri mesec dni, preden je bil profil izbrisan
Zmrznilo je, ko sem izstopil iz igre. Nekakšna potrata, ko vzame 300 mb in nato zamrzne in ni poskusa popravka ali ponovnega nalaganja. Torej, ja, vzamem celo to 1 zvezdico.
Triumph of Kage Ролеви mtxf
Všeč mi je igra, ki povzroča odvisnost, predvsem zato, ker sem oboževalec Naruta, priporočam igro
zanimivo in zahtevno te zagotovo da misliti
zaenkrat ni slabo. pričakujte, da boste plačali, če želite biti na vrhu lestvice najboljših, a priložnostni igralec ne bi smel imeti težav z zabavo
dobra igra Dobil sem celo Kakashi 5-star char! Kdor to bere, ga mora prenesti UŽIVAJTE!
Počutil, kot sem igral solo igro večino časa, tudi arena čutil brezdušna. In iščejo ceh je najslabše. Ive iskal, saj sem začel in je vedno pravi, da so več kot celoti ali samo ne sprejema ljudi. Tudi klepet je prišel tiho ...
Iskreno povedano, ta igra je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, najprej nisi Ninja in ne veš katero Ninjo si jo dobil naslednjo in jih ves čas nadgrajuješ, vendar je težko, ko enkrat začneš, je enostavno, a prav, ko greste skozi to postaja vse težje in težje in težje in to mi je všeč, ker je to igra, s katero se lahko zabavate, namesto da bi takoj premagali. To počnem rad in iskreno mislim, da bi se lahko zahvalil, ker si mi dovolil igrati to igro in zabavaj se, hvala adijo.
odlična igra res zabavna, vendar morate plačati, da resnično vnaprej in odklenete ugodnosti v igri.odlična igra do zdaj več načinov za priklic in nadgradnjo igralcev in vseh oblik igralcev
Vse, kar začnem igrati tekmo, me želi vrgli ven na črni zaslon
je zabavno, a malo zmedeno.
ni slabo
To je dokaj preprosta igra, ki združuje AFK in druge elemente iz gacha. Je mlet in nekoliko P2W, vendar ni pretiran. Želim si, da kozmetike ne bi cenili tako visoko in nekatere cene niso smiselne, zato sem se odločil za F2P.
Odlične igre me vznemirjajo! všeč mi je!
lepa, a prosim daj več zlatih in težkih nindž s 5 zvezdicami😁😁✌
Samo povečajte kakovost/grafiko
Super zabavna igra, grafika je briljantna
napredovanje akcija zaklenil za sabo ravni predvajalnika. odstrani ta grozni funkcijo za 5 *
ljudi bi morali poskusiti naključno razdeliti, na primer dajte nekomu konoha vas, ko igrate za prvo in dajte neko skrito Rain vas itd itd., kot bi bilo bolj super in kasneje lahko daste igralcem izbiro, da se preselijo in se naselijo v druge vasi
Vsekakor se plača za igranje vrste igre
Na splošno je ta igra prijetna, vendar je precej slovničnih napak in je moteča.
prisiljen ti rite revu
polnjenje nagrada Otroški voziček za mene
je v redu igra potrebuje več čarterjev feom kot broruto in plaz naredi več čarter kot Yin tam kul
to je odlična igra
to je dobra igra, vendar je treba tu in tam delati
koda ne deluje
Ni slaba igra. Želim si samo, da bi bilo več različnih likov in ne več istih znakov
Za igro, ki jo še razvijam, ni slaba igra. Postavitev ekipe bi lahko koristila veliko izboljšav. težko postavim like, kamor jih želim. Boj bi lahko zahteval tudi nekaj prilagajanja, meni se zdi preveč preprosta in enostavna. Brez pravega izziva.
Beach Buggy Racing レース ouk
Igra se je zrušila in na začetnem zaslonu se je medpomnila
nagrada
Triumph of Kage பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் eqx
Pravkar začeli, nobenih informacij ni pripravljenih.
zaenkrat je bilo v redu, bo posodobljen v nekaj dneh
do sedaj zelo lepa igra. prijazno za novince
dobra igra za krajšanje časa