Post by lingsesmindristreg on Feb 28, 2022 15:29:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több primogem hack ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
a játék egy vicc, ezért ne pazarolja az idejét a letöltéssel, mert kiderül, hogy a játék nem válaszol, és a játék olyan lassú
Legjobb játék
Nagyon, nagyon javaslom ezt a játékot mindenkinek, mert imádom az ijen farmos játékokat.🤩🤩🤩
Jó mókának tűnik, de most kezdtem el játszani
Teljesen fantasztikus játék és sok móka.
Szerettem!!! Letöltöttem a húgomnak, de végül vele játszottam!!!!
magyar
szép játék és pihentető, és nagyon szeretem
Ez egy szórakoztató alkalmazás, de azért adok rá 3-ast, mert a tárhelyem nagyon gyorsan megtelik
ez a játék annyira szórakoztató, de szeretném, ha adnál néhány drágakövet vagy gyémántot
írj játékot, hogy élvezd
Ez a játék nagyon szép... élvezem a játékomat, kérem, hogy új elemek érkeztek a játékba, kérlek frissítsd ezt, és új futamok érkeztek a játékba
Nem olyan nagyszerű. Jó töltelék a többi jobb játékok között. Mi a helyzet a játék felugró ablakaival, mit szólnál, ha visszakapnád az ingyenes gyémántokat, mint ahogy szoktad. Körülbelül kettős ujjat adsz ennek a játéknak, és távolítsd el.
😘😘😘😘😘
farm boldog város egy szórakoztató játék, csak szeretem, köszönöm, hogy még néhány ilyen játékot
Ez a játék annyira rossz volt, hogy több tárhelyet tárolt a dolgoknak, és nagyon alacsony devizát adott minden üzletnek. és ha meg akarjuk növelni a tárhelyünket, hogy ennyi pénzt akarjanak, kérjük, ne töltsd le ezt a játékot ✋✋✋✋✋ csak időpocsékolás
Nem elég sokáig, de szeretem ezeket a játékokat
Nagyszerű játék. Nagyon kihívásokkal teli szeretem
Szerettem!
Botworld Adventure Rollespil iyj
Farm Town Village Build Story פנאי vayh
Tetszik ez a játék, egy nagyszerű alkalmazás és nagyon érdekes, szeretnivaló......
Frissítés kellene illetve a halak mellett lehetnének kacsák is
Un real.. Eltávolítva félúton a 8-as szintig smdh..a tárhely megtelt. Nincs pénz a továbblépéshez. Ne csináld, pl
Mindig ugyanazon a helyen ragad, mert nincs elég készlet a farm, a végrendelet vagy az istálló bővítéséhez
Jobb, ha a szerszámok újra felhasználhatók, és a fák nem száradnak ki. A fáknak örökké élniük kell
A gazdálkodás nagyon tanulságos és élvezetes is
A játék nagyon szép.. és nagyon pihentető..
Ez a játék egy mesés játék. 👌👌👌Ez egy offline játék. Ez egy érdekes játék🙌🙌🙌. Le kell töltenie. Egyszerűen imádtam.💝💝💝💝
Nagyon jó nagyon szép offline játék
Farm Town Village Build Story Santai byuo
Farm Town Village Build Story عمومی tlze
Farm Town Village Build Story Casual dnth
Szép grafikus addiktív játék.
wowwww
Nagyon tetszik. megnyugtató, bosszantó tud lenni, de szórakoztató
Szerintem nagyon jó ez a játék. De ha mindig ezt a játékot játszom minden nap… unatkozni fogok. És túl lassú a torta vagy más elkészítésének ideje. Nagyon nehéz megszerezni a gyémántot és a tárgyat. A tárolás probléma.
hogyan adjunk termést a vásárlóknak?
elvesztettem a játékomat, messze volt rajta.nem kapom vissza. kérem, segítsen
Hamisítvány
Nagyon szeretem ezt a játékot, de küldtem nekik két kérdést, és nem kaptam választ. Valaki meg tudja mondani, hogyan tudom az összes eszközömet a játékba süllyeszteni
Helló, az elmúlt három évben játszottam a játékkal, de még mindig eljött az idő, amíg néhány elem
fantasztikus játék, könnyű játszani és aranyos is