Post by lingsesmindristreg on Feb 28, 2022 15:32:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FFVII The First Soldier ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FFVII The First Soldier IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada ressursside häkkimist ▞▞▞
▞▞▞ FFVII The First Soldier 2022 version ▞▞▞
Hiline mäng. Isegi kõrgeimate seadistustega töötab see ainult 30 kaadrit sekundis. Muudab selle mängimatuks. Ja probleem pole minu telefonis. Ma mängin rog phone 3-ga ja kindlasti saab see paremini teha. Iga teine mäng teeb. Isegi kõige nõudlikumad mängud. Kõikide käskude täitmisel on nii suur viivitus, et kedagi tabada on masendav. Enamasti jooksen lihtsalt ringides, löön lähivõitlusnuppu ja loodan parimat.
Ma maksin lahingupassi eest.. aga vaste leidmine võtab aega, ka vahel ei registreeri mu tulistamisnupp...
Mäng ei tööta... jookseb kosjasobitusmängu sisenedes kokku.
Nii et olen mänginud võib-olla selliseid mänge nagu see, pubg, cod, mulle meeldib ja selles on ka seda maagiat ja nostalgiat. Ma ei ole kogenud ühtegi rasket kokkupõrget, välja arvatud juhul, kui see oli minu enda käes, mida kindlasti kogevad enamik inimesi, kes kirjutavad õnnetuste kohta halbu hinnanguid. Mulle meeldib see siiani väga ja ma loodan, et varsti mängib rohkem inimesi, et nende roboteid poleks nii palju
Fortnite kloon? Jah. Lõbus? Jah. Sõltuvust tekitav? Nii palju kogutavaid asju. Pole veel sentigi maksnud, aga mulle meeldib. Vajab tööd, kuid parandatakse ja jookseb kokku.
kõik kasutavad hiire ja klaviatuuri või kontrolleri jaoks bluestacke, nii et pole mõtet proovida mobiilsete tbh-mängudega, olgu, vaid lihtsalt järjekordne br, millel on võlu, nagu õigekirja katkestamine, kuid veelgi hullem.
Mäng on hea, kuid mängijate baas on kadunud, nagu üle 50% mängijatest on robotid.
See mäng on hea, kuid peate parandama graafikat ja relva tundlikkust, kuna liigutades tekitab see probleeme relva tulistamisel
Lag on aeg-ajalt hull, kuid peale selle on see fenomenaalne mäng
Ausalt öeldes tundub mäng mobiilis nii segane ja tõenäoliselt peate mängima spetsiaalse kontrolleriga. Peale selle pole mäng lihtsalt huvitav ega ka mingit eripära. See on sõna otseses mõttes lihtsalt juhuslik battle royale, mille lõplik fantaasianimi on peale löödud lootuses lüpsta fänne. Monetiseerimine skinnide osas on samuti üsna kallis... Üldiselt on parim viis selle mängu selgitamiseks "Hämmastav, kui see oleks välja antud nagu 3 aastat tagasi".
Mulle meeldib see mäng väga ja ausalt öeldes annaksin sellele palju-palju parema ülevaate, kuna see on tegelikult omamoodi lõbus, kuid on üks asi, mis takistab mind seda tegemast, ja see on laadimisajad.Kuna me kasutame mobiilseadmeid, mis kasutavad välkmälu, arvasin, et laadimisajad on mängu käivitamiseks pisut paremad kui 5–10 minutit ja peamenüüs navigeerimiseks 30 sekundist minutini... Minu jaoks on see vastuvõetamatu.
FFVII The First Soldier 액션 inpk
Mõnikord muutub mäng viivituks ja telefon hangub. Sihtimine näib olevat pisut keeruline, kuna teised mängijad teevad liikumise ajal "väikesi teleporte".
Hea meelega annaks 4 tärni arvustuse, sest mäng ise on fantastiline ja mõnus. Kuid kui suur osa teie mängijatest veedab 40 minutit kosjasobivuses või ei suuda üldse mängu tulla, on teie kätes suur probleem.
Suurepärane mäng esmapilgul. Ühenduvusprobleemid muudavad selle mängimatuks ja kontroller ei tööta. Kaartide ja mängurežiimide puudumine muudab selle ebaatraktiivseks. Võib-olla lahendavad probleemid täiendavad värskendused?
Armastan seda. Oleksin tänulik lähivõitluses jooksmise lukustus- ja tulistamisnuppude eest, nii et pole vaja relva uuesti vajutada. Lihtsalt lühike
Chocobos ja serveriprobleemid hävitavad selle mängu. Enne millegi uue lisamist parandage see. Mängust on saanud chocobo saamise jooks ja te ei võida enne, kui teil on üks täis ja elus. Jääb 1-ks, kuni mäng on tasavägine. Warriorit lähivõitluses ei saa ka 1v1 võita. Arendajad peavad kõrvaldama chocobod või tasakaalustama neid nii, et mängijatele lööks maksimaalselt 50 dmg, mitte 155 ja tulistaks iga1 enne 5. faasi. Pole lõbus iga 1 linnuga lähivõitluses.
Suurepärane kogemus. Nagu pubg, kuid kaardil on koletised ja maagia pluss mõõga löömine ja relvad. Ootan põnevusega, kuidas see areneb!
Absurdselt lõbus! Kergesti üks kaasahaaravamaid ja tasakaalustatumaid Battle Royale’e, mida olen mänginud. Mobiil või muul viisil
FFVII The First Soldier Aksiyon wpm
Mulle meeldib, et see on mobiilimäng, nad ilmselt ei too seda konsooli, nagu nad kunagi Briti duodecim konsoolidele. Lõbus mäng, pagana karm, soovin, et oleks rohkem selliseid tarvikuid, mis vähendavad elementaarseid kahjustusi, maagid tulepallid on tapvad. Ja mõnikord juveeliripats ei takista aeglustavat efekti, kas see on jahutav ese? Asjade kohta on raske üksikasjalikke selgitusi leida, kuna ametlikku juhendit pole, just eile avastasin, et klassides on avatavad võimed ja passiiv
Optimeerige mängu rohkem. muuda liikumist sujuvamaks, see on minu arvamus
Kui proovite mu vanu andmeid taastada, läks nahk, mille eest maksin, kaduma ja mu meisterlikkus loodetavasti suudan neid parandada ja need tagasi saada ja olen endiselt
Mäng on tegelikult lõbus, kui see poleks halvasti optimeeritud. Pean silmas, et minu seadmel on Snapdragon 860 kiibistik, kuid see jääb madala graafika puhul siiski maha. Igatahes vajab see lihtsalt optimeerimist ja ka vestlusnupp on liikumatu, nii et ka üks annab meile võimaluse selle teisaldamiseks.
Tere, arendajad, kas ma saan kuidagi oma konto taastada? Ma ei sidunud viimati kontot, kuna server oli viivitatud ja muu selline ning see katkestab mind laadimiskuva kaudu ja pärast õpetuse lõpetamist katkes mäng. PS: süütaja oli WisiKai
Tohutu ebaõiglane eelis sõdalastele. Nad võivad kiiresti liikuda ja teid lähivõitluses kaldlõikega lüüa, mis takistab teil midagi tegemast ja te värvite ilma igasuguse võimaluseta. Oleks arukas anda munkadele võimalus läheduses olevaid võitlejaid aeglustada, et anda teistele võimalus. Ka täisautomaatsed relvad muutuvad tihtipeale peale pikka mänguringi ainult minu jaoks üksiklasudeks. Sama relv, mida kasutasin varem, kuid hiljem mängus. Võib-olla liiga palju salvestatud andmeid voorust. Idk. Kasutades pikslit 4 xl
FFVII The First Soldier Action hvwz
Ma voogesitan FF7FS-i @ twitch.tv/exSkye. Ma tõesti naudin mängu ja ma poleks kunagi arvanud, et naudin puuteekraani juhtnuppudega mängu. See mängib ka MnK-ga suurepäraselt!
Mäng oli lõbus, kuid nüüd on emulaatorite arvutimängijad selle üle ujutatud. Nad tegid kontrolleri toe jaoks hea sammu, kuid nad ei blokeerinud emulaatoreid ja muutsid selle seega arvutimänguks. Miks need ettevõtted vaevavad mobiilimängudega, kui lubavad emulaatoreid...
Loodan, et lisate sellesse LOOONG-i hooldusesse SÕIDUKITE JA CHOCOBOSE jaoks kohandatud ekraani juhtnuppude lisamise. Mis põhimõtteliselt peaksid seal olema juba algusest peale!
Mäng on üldiselt suurepärane, kuid probleeme on endiselt liiga palju. - Mäng jookseb keset otsustavaid kaklusi liiga sageli kokku - Kontrolleri tugi ei ole korralikult rakendatud, relvad võivad lõpuks lukustada ja ei lase sul enam tulistada
Kuigi ma olen mängu nautinud, on mõned kogemused minu arvamust muutnud. Suurim neist on nüüd paar päeva minu kontolt lukustatud. Meeskond töötab selle kallal, kuid ma pean otsima ootamise ajaks teise mängu, mida mängida, ja pole mingit garantiid, et ma tagasi tulen, kuna ma ei saa mängu nautida ja olen jätnud vahele kõik käimasolevad sündmused
Mäng on tõesti hea, mulle meeldib võitlus, relvamäng, võluvõime ja kutsed, ainuke probleem on see, et viivitused on üsna halvad, graafikat on vaja parandada, see ei näe hea välja isegi kõrge graafikaga, isegi kõrge kaadrisagedus, see on endiselt mahajäämus, arendaja peab lihtsalt kaadrisagedust ja graafikat parandama, hea mäng lõppude lõpuks
See tühjendab mu akut ja sain alati kõrge pingi, kui kohtan teist mängijat. Muudab mängu mängimatuks. Üldiselt pettunud. Redigeerimine 16. veebruar 2022: nüüd on fikseeritud juhtkang (LÕPUKS). Ja ping ei ole muutlik nagu enne, liikumine siiski jabur küll.
Nautige seda mängu tõesti. Olen mänginud palju mobiili lahingukuninglikke mänge: pubg mobile ja new state, call of duty mobile br, Fortnite jne. Kõik teised on suurepärased ja kõik, aga see tõmbas mind paremini kui ükski teine. Loodetavasti saab see mäng häid tutvustusi ja me hakkame nägema korraliku suurusega mängijaid, sest ma tõesti loodan, et see mäng muutub populaarsemaks.
Liiga vähe mängijaid. Matching time out iga 2 minuti järel, siis pead uuesti valmis klõpsama, mis on rumal. Kulub umbes 10 minutit, enne kui matšile pääsete.
Võitlussüsteemis on teatud potentsiaali, kuid raske on öelda, kui lõbus see võib olla ühe teise silmatorkava probleemi tõttu. Vähemalt Euroopa piirkonna jaoks näib mäng olevat kõigis režiimides üsna surnud, mängudes näib olevat ainult umbes 2 või 3 inimest, nii et hoidke eemale, kui te pole õnnelik, et mängite paljude robotite vastu.
See ei tööta huawei p30 pro peal... Laadisin just mängu andmetega alla ja ma ei saa isegi mängida, kuna see jookseb kokku.See mäng imeb, see hakkab alati mängu laadima ja ütleb siis veakoodi
Suurepärane mäng... kuid kujundust tuleb palju täiustada, enne kui seda lõbusaks nimetada. Alustan ühe halvima monetiseerimisega, mida olen näinud.Kõige hind on meeletu/mitte korralikult muudele riikidele kohandatud, summa ühe mütsi eest on võrdväärne paljude vahvate mängudega steam’is. Mängu mängides ei ole võimalik kõva valuutat hankida ja seega on parim stiimul sellise mängu mängimiseks. Pole head põhjust koletiste tapmiseks, proovige hästi paigutada või isegi ülesandeid. Samuti mängiks arvutis paremini.
Jah, ma ei mängi seda mõnda aega enam. Nii palju kui ma naudin FF-i ja Battle Royale'i žanrit koos, lülitab mind lihtsalt välja tõsiasi, et suutsin keskvõitluse ajal vaevu esineda, põhjuseks mahajäämus. Tunnistan, et minu seade pole kõrgklassi seade, kuid kas enamiku mängu mõte pole liiga kasutaja telefoniga kohanemine, selle asemel, et kasutaja mänguga kohaneks? Nii et kuni probleem pole lahendatud. Ma teen sellest pausi. Lisaks on see ka tõsiasi, et see mäng tundub nii rahuldust pakkuv. Vajame igapäevaseid tasuta kingitusi!
See on korras. Vaja liigutust lihvida. Sõiduki juhtimine ja mängija liikumine on keerulised.
Tundub lihvimata. Kaamera vaatamine parkuuri ajal ning FPS-i langus ja graafiline viivitus isegi siis, kui teil on uusim telefon, häirivad teid kindlasti. Mängul on potentsiaali, kuid see tundub liiga kiirustav. Kas saite isegi kvaliteetseid ja kvalifitseeritud suletud beetatestijaid??? Või leidsite lihtsalt lihtlabaseid mängijaid, kes panevad kõigele 5 tärni? Oh mees, ma loodan, et nad paranevad, kui mitte hüpe lihtsalt vaibub ja nad kaotavad rohkem mängijaid.
Turbo Dismount™ Symulacyjne ukt
SEA serveris 60 ms latentsusaeg... latentsus on väljakannatamatu... Ma kasutan snapdragon 870, millel on hea internet, kuid selle mängu puhul ei saa ma viivitusest ja latentsusest mööda vaadata
Mul on hea meel, see on üsna uus, nii et ma kohanen viivitusega, kuid üldiselt on graafika hämmastav ja mängimine lõbus
Ma tahan meeldida, ma tõesti tahan.Mängul on lihtsalt nii palju probleeme. Liikumine on kohmakas, relvamäng on kohmakas, mänguplaan on liiga aeglane. Olen innukas FF7 fänn, see valmistab mulle lihtsalt pettumuse. See ei tundu isegi poolik.
Pean läbima treeningu, kuid alustan matši ja saan veateate, mis lihtsalt ilmub, kui proovin seda laadida ja see üritab mind matši panna
Hämmastav mäng, battle royale, mis sisaldab peaaegu kõike, mis teile Final Fantasy VII puhul meeldib, on suurepärane.
FFVII The First Soldier Actie bney
Nii et lõpuks on "Mängu hoolduse" probleem lahendatud. Siin on mõned soovitused, mille abil saate oma mängu paremaks muuta, näiteks parandage selle mängu viivitusprobleem, kuna see jääb nii palju maha, isegi mul on SD 662. Muidu on graafika suurepärane ja mäng on parem.
Sellel mängul on palju potentsiaali. Loodan, et see parandab viivitatud efektid, et saaksin rohkem mängida.